EEN UNIEKE ERVARING VOOR ELKE PERSOON

Fit Avenue Voorschoten is een bedrijf gespecialiseerd in personal training in …well… Voorschoten. We hebben alles in huis om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl met succesvolle resultaten.

 

WIST JE DAT ER GEEN ALGEMENE AANPAK IS DIE VOOR IEDEREEN WERKT?

Ieder mens is uniek. Daarom is het zo belangrijk om fact-based te werken.

Dat betekent dat je met een aantal meetinstrumenten (voeding, beweging, mindset en rust) vaststelt wat je beginwaarden zijn en vervolgens kijkt of de veranderingen in je levensstijl tot de gewenste effecten leidt. In de loop van de tijd ontwikkelen we de aanpak die de beste resultaten oplevert.

 

PERSONAL TRAINING IN VOORSCHOTEN: HOE STAAN ONZE TRAINERS EN DIËTIST VOOR JE KLAAR?

We zijn elke dag beschikbaar om je te ondersteunen bij je trainingsschemas of voedingsplan. Gedurende de weg naar succes zijn wij het luisterende oor en bieden wij de mentale en fysieke steun die je nodig hebt, ook als je het even zwaar hebt.

PERSONAL TRAINING
VOEDING & MINDSET
PERSONAL BOXING
BEDRIJVEN

VOLGENS KLANTEN DE BESTE VOEDINGSADVIES EN PERSONAL TRAINING IN VOORSCHOTEN:

”Paco is onze personal trainer, 3 maal in de week trainen we met hem samen. Elke training is anders en verzint hij nieuwe oefeningen of circuitjes. Met de week word ik fitter. Paco is rustig en weet wat hij doet. Als je kleine pijntjes hebt traint hij erom heen en zorgt hij ervoor dat die plekken tijd krijgen om te herstellen. Precies wat je mag verwachten van een pers. Trainer.”
Jean-Louis Flier, NOORDWIJK
“Ik ben erg tevreden over de intake en de begeleiding. Paco luistert zeer goed naar je wensen en doelstellingen. Maakt daarop een haalbaar plan. Zeker in combinatie met Daniëlle (diëtiste). De begeleiding is fantastisch. Ze houden mijn grenzen goed in de gaten. Ga er iedere keer met veel plezier heen. Kortom een super fijne plek voor personal training, een aanrader!!”
Ard van Steen, LEIDEN
ONZE VOORDELEN